Janson Bridging introduceert tijdelijke modulaire snelwegbrug

Als gevolg van de toenemende vraag naar tijdelijke bruggen die aan hoge snelweg eisen voldoen, heeft Janson Bridging haar portfolio uitgebreid met het nieuwe JSB-4 brugsysteem.

Het JSB-4 snelweg brugsysteem is speciaal ontwikkeld voor snelweg toepassigen. Hierbij is speciale aandacht uitgegaan naar de hoge belasting- en vermoeiings eisen. Uiteraard kan dit brugsysteem ook ingezet worden voor andere toepassingen waar hoge eisen en/of grote vrije overspanningen aan de orde zijn.

Het JSB-4 brugsysteem kan worden uitgevoerd met een gecertificeerde vangrail systeem met geintergeerde hemelwater afvoer. Ook is het brugsysteem voorzien van certificering op het gebied van o.a. stroefheid en zijn de brugelementen gefabriceerd in overeenstemming met de NEN1090.

 

 

Deel op:

Uitgelicht

Projecten

Projecten

Oplossingen

Oplossingen

Janson Bridging is dé marktleider in Europa voor de verhuur en verkoop van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Onze innovatieve oplo...
Plaatliggerbrug (JSB)
Oplossing

Plaatliggerbrug (JSB)

Jansons plaatliggerbruggen (JSB) zijn ontworpen voor tijdelijke toepassingen, met name in gebieden met een hoge verkeersintensiteit en waar een vrije...