Maatwerk (JCS)

Naast alle standaard producten die Janson Bridging in haar portfolio heeft, bieden wij ook maatwerk oplossingen (JCS). Zo komen we altijd aan de andere kant. Maar ook onze speciale bereikbaarheidsoplossingen zijn gebaseerd op ons modulaire denken. Dat betekent dus altijd een oplossing geheel op maat gestoeld op onze ervaringen en toch snel en kosteneffectief.

 

Roll-on-roll-off systemen (JRO)

Onze roll-on-roll-off systemen (JRO) zijn één van deze maatwerk bereikbaarheidsoplossingen.

Het Janson Bridging roll-on-roll-off (roro) systeem maakt het laden en lossen van schepen in havens met getijdenbeweging veel eenvoudiger. Jansons roro-systemen brengen de voordelen van onze verschillende slimme producten samen, door onze modulaire pontons te combineren met een brugsysteem tussen de oever en het pontoneiland.

Door de inzet van onze verschillende modulaire producten zijn er roro's te realiseren voor oneindig veel verschillende situaties, afgestemd op de lokale omstandigheden en rekening houdend met getijdebewegingen, stromingen, windbelasting en de gewenste lossystemen van schepen. Jansons roro's zijn ontworpen volgens internationale normen en voldoen aan de internationaal geldende certificering. Huur met een optie tot koop is eveneens mogelijk.

Roro (JRO)

Oplossing
Maatwerk
Type
JCS
Wegdekbreedte
10½m
Capaciteit
Standaard volgens Eurocode LM1
Lengte brug
30m

Jansons roro's (JRO)

  • Nood, tijdelijke en semipermanente toepassingen
  • Op basis van standaard modules
  • Talloze configuraties mogelijk
  • Ontwerp op basis van verschillende normeringen mogelijk
  • Huur, lease of koopoptie mogelijk
Maatwerk

Uitgelicht

Oplossingen

Oplossingen

Janson Bridging is dé marktleider in Europa voor de verhuur en verkoop van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Onze innovatieve oplo...
Ferry's (JFS)
Oplossing

Ferry's (JFS)

De Janson modulaire ferry's (JFS) kan geheel worden samengesteld uit standaard over de weg transporteerbare onderdelen. De afmetingen van de veerpont...