Wereldwijd

Janson Bridging werkt wereldwijd aan bereikbaarheid. Een goed opgezet en onderhouden infrastructureel netwerk vormt de basis van de ontwikkeling van elk land, wat resulteert in toegang tot economische en sociale voorzieningen. Bereikbaarheid resulteert in economische groei en een wereldwijde toename van de welvaart.

Janson Bridging begrijpt de lokale behoeften en draagt actief bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties als onderdeel van de bedrijfsmissie. Door het wereldwijd realiseren van bereikbaarheid via onze hoogwaardige modulaire oplossingen zoals bruggen, pontons en ferry’s willen we bijdragen aan de toename van het wereldwijde welvaartsniveau. Janson Bridging International zet zich wereldwijd in, in landelijke gebieden om daar bereikbaarheid te realiseren en de welvaart te stimuleren.

We leverden onder andere ruim duizend bruggen in Sri Lanka, waardoor tienduizenden mensen en kinderen nu naar het ziekenhuis en naar school kunnen en waardoor handel drijven makkelijker wordt. Bekijk meer van deze activiteiten van Janson Bridging International.

 

Naar Janson Bridging International

Wat kunnen we voor u overbruggen?

Vertel ons uw uitdaging en wij nemen snel contact op om samen de beste oplossing uit te werken voor uw project.

Neem contact op

Uitgelicht

Projecten

Projecten

Ferry's (JMF)
Oplossing

Ferry's (JMF)

De Janson modulaire ferry's (JMF) kan geheel worden samengesteld uit standaard over de weg transporteerbare onderdelen. De afmetingen van de veerpont...
Bereikbaarheid wereldwijd...
Nieuws

Bereikbaarheid wereldwijd...

Niet alleen in Europa werkt Janson Bridging aan het verbeteren van bereikbaarheid. Maar juist ook in de rest van de wereld. Dat doen we met onze busin...