Plaatponton (VPP)

De plaatpontons van Janson zijn uitermate geschikt als drijvende brug voor grote evenementen of voor onderhoudsklussen op het water. Onze gekoppelde plaatpontons hebben in de juiste configuratie altijd de benodigde drijfkracht, zodat u nooit bang hoeft te zijn dat uw klus of evenement in het water valt.

De gebruiksmogelijkheden van dit type ponton zijn legio. In de regel worden er vlotten of pontoneilanden van gemaakt voor onderhoudswerkzaamheden op het water of voor het uitvoeren van waterwerken. Een veelvoorkomende toepassing van de plaatpontons is de bouw van drijvende bruggen. Deze kunnen worden voorzien van speciale op‐ en afrij kleppen die aan de constructie gekoppeld kunnen worden.

Onze plaatpontons worden afhankelijk van het gebruik geleverd met op- en afrijkleppen, wielgeleiders, verankeringssystemen, leuningpalen, spudpalen en hekwerken.

VPP-730

Oplossing
Pontons
Type
VPP
Lengte
4,2m
Breedte
2,1m
Hoogte
0,73m
Gewicht
1.185 kg
Draagvermogen bij 15 vrijboord
3.300 kg
Deklast
10 ton/m2

Plaatpontons (VPP)

  • Zeer veelzijdige toepassing
  • Oneindig veel configuraties te realiseren
  • Snel en efficiënt te koppelen
  • Beschikbaar als middenponton, of eindponton
  • Ook veel toegepast op evenementen
Plaatponton

Uitgelicht

Uniflote ponton (VUP)
Oplossing

Uniflote ponton (VUP)

Dankzij de uniflote pontons van Janson Bridging kunnen ook de zwaarste klussen op het water met gemak worden uitgevoerd. Heeft u een werkeiland, een s...
The Passion
Project

The Passion

The Passion vond dit jaar plaats in Dordrecht, op het Maartensgat. Meer dan 15.000 mensen waren aanwezig bij dit live televisiespektakel over het lijd...