Vacature Janson Bridging

Engineers (m/v; fulltime)

Janson Bridging speelt wereldwijd een toonaangevende, innovatieve rol in de verhuur en verkoop van standaard modulaire stalen bruggen, pontons, roro-installaties en ferry’s voor zowel civiele als militaire doeleinden. Via een 8-tal buitenlandse vestigingen bedient Janson Bridging de Europese markt, waar zij marktleider is. Een netwerk van agenten zorgt voor de verdere wereldwijde distributie. Janson Bridging heeft sterke groeiambities en ontwikkelt zich naar een nog dominantere positie op de wereldmarkt. Interne doorstroming en uitbreiding biedt regelmatig kansen voor nieuwe collega’s die op zoek zijn naar een goede start of een volgende stap in hun loopbaan.

 

Jouw rol:
Het betreft een functie waarin je de laatste technieken en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied toepast bij het ontwerpen van staalconstructies. Je maakt diverse (detail)berekeningen en tekeningen volgens de geldende normen. Daarnaast draag je bij aan proces- en productinnovaties via het onderzoeken, ontwerpen en in tekening brengen van mogelijkheden tot verbetering of vernieuwing. Je verleent technische ondersteuning aan engineering en sales & marketing in de Europese vestigingen.

 

Wij vragen:

  • Een opleiding op tenminste HBO-niveau, Mechanische of Civiele Techniek
  • Ervaring in het werken met RFEM, Autocad/Inventor of vergelijkbaar
  • Ervaring met het berekenen volgens de Eurocode
  • Goede spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels
  • Goede kennis op gebruikersniveau van MS Office (Word, Excel, Outlook)

 

Persoonlijke vaardigheden:

  • Je bent nauwgezet, gestructureerd, daadkrachtig, betrokken, professioneel, service- en dienstverlenend
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, kunt goed in teamverband werken.
  • Je neemt zelfstandig en proactief verantwoordelijkheid

 

Reageren:
Heb je interesse in deze uitdagende en afwisselende functie bij een dynamische internationale organisatie? Stuur dan uiterlijk 18 mei aanstaande je motivatie en CV naar de afdeling Human Resources via hr@jansonbridging.com. Voor telefonische vragen kun je contact opnemen met Niels Kuijpers, Hoofd Engineering, tel. 0162 - 480 380.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


 

 

Delen