Vacature Janson Bridging

Receptioniste (fulltime/parttime)

Janson Bridging speelt wereldwijd een toonaangevende, innovatieve rol in de verhuur en verkoop  van standaard modulaire stalen bruggen, pontons, roro-installaties en ferry’s voor zowel civiele als militaire doeleinden. Via een 8-tal buitenlandse vestigingen bedient Janson Bridging de Europese markt, waar zij marktleider is. Een netwerk van agenten zorgt voor de verdere wereldwijde distributie. Janson Bridging heeft sterke groeiambities en ontwikkelt zich naar een nog dominantere positie op de wereldmarkt. Vanuit dat perspectief wordt ook het hoofdkantoor in Hank uitgebreid met nieuwbouw, met onder meer een representatieve ontvangstruimte. Als voorbereiding daarop zijn wij op zoek naar een veelzijdige, representatieve

 

Receptioniste (fulltime / parttime)

 

Jouw rol:
Het betreft een nieuwe functie waarin bestaande en nieuwe activiteiten worden samengevoegd. Je hebt binnen de kaders van het globale functieprofiel een grote mate van vrijheid om daar zelf invulling aan te geven. In elk geval behoren tot de werkzaamheden het ontvangen van gasten, beheren van de nieuwe receptieruimte, de postafhandeling, toezicht op de bewaking en beveiliging, beheren van de voorraad kantoorartikelen en catering, ondersteuning bij marketingactiviteiten en voorkomende administratieve werkzaamheden.

 

Wij vragen:

  • Een opleiding op MBO-niveau
  • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels
  • Goede kennis op gebruikersniveau van MS Office (Word, Excel, Outlook)
  • Aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol

 

Persoonlijke vaardigheden:

  • Je bent nauwgezet, gestructureerd, daadkrachtig, betrokken, professioneel, representatief, service- en dienstverlenend.
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je neemt zelfstandig en proactief verantwoordelijkheid.

 

Reageren:
Heb je interesse in deze uitdagende en afwisselende functie bij een dynamische internationale organisatie? Stuur dan uiterlijk 7 november aanstaande je motivatie en CV naar de afdeling Human Resources via hr@jansonbridging.com. Voor telefonische vragen kun je contact opnemen met Herman Turkenburg, HR Manager, tel. 0162 - 480 380.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen