IJskoude race om het goede doel!

27-01-17 - Janson Bridging trotse sponsor van Team 23 "de Truckers" Artic Challenge 2017!

7.000 Kilometer, 40 graden onder nul, 30 teams en zo’n 9 dagen lang, dát zijn de ingrediënten van de Artic Challenge Tour 2017. Deze tourtocht met personenauto’s wordt ieder jaar gereden door Scandinavië. Een unieke rijbeleving voor de deelnemers, want hoe ga je om met het voertuig, met vermoeidheid en met tegenslag onder arctische omstandigheden. En tegelijkertijd is het een ervaring om nooit te vergeten! De schitterende omgeving, kameraadschap en natuurlijk het feit dat deze rit door veel teams wordt aangegrepen om geld in te zamelen voor het goede doel.

Zo ook voor Eljo Exalto en Leo van Dalen van Exalto Transport, een gerespecteerd partner van Janson Bridging. Als geintje begonnen, maar nu een zeer serieuze zaak. Onder de teamnaam The Truckers rijdt het duo deze spectaculaire rit van Nederland naar de Noordkaap. Afgelopen zaterdag 14 januari zijn alle teams vertrokken en inmiddels is de Noordkaap bereikt! Eljo en Leo zamelen geld in voor het Ronald McDonalds Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al 32 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dichtbij elkaar kunnen zijn.

Janson Bridging draagt, naast vele anderen, natuurlijk graag haar steentje bij aan dit prachtige doel en steunt het duo wat zich hier zo voor inzet. Bij elkaar wordt er ruim 10.000 euro opgehaald voor het Kinderfonds! De onderstaande foto is gemaakt vlak voor het moment dat alle teams gaan starten. Een geweldige prestatie!

De Artic Challenge wordt in 3 delen uitgezonden op RTL 7 op zondag 5, 12 en 19 maart om 16.30.

Meer informatie is ook te vinden op artic-challenge.nl

 

Delen